Erämaksuluotto

test

Hae erämaksuluottoa!

Maksaisitko lämmitysöljysi mieluiten erissä?

St1 Finance Oy tarjoaa mahdollisuuden maksaa tekemäsi ostoksen useammassa erässä. Voit lämmitysöljylaskun saatuasi hakea ostosummaa vastaavaa luottoa enintään 15 000 euroon saakka.

Hyvä tietää Erämaksuluotosta

  • Kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat ja vakituiset tulot omaavat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä voivat hakea hyödykesidonnaista Erämaksuluottoa. Luotonhakijan luottokelpoisuus tarkistetaan ennen luoton myöntämistä. St1 Finance Oy tarkistaa nimi-, osoite- ja muut yhteystiedot, luottotiedot sekä muut asiakassuhteen kannalta tarpeelliset tiedot ulkoiselta palveluntarjoajalta. Ennakkotiedot maksupalvelusta ja maksupalvelun tarjoajajasta sisältyvät maksupalvelun ehtoihin.
     
  • Mikäli solmit Erämaksuluottoa koskevan sopimuksen ja suoritat saatavan erissä, laskut lähetetään sinulle kuukausittain ja eräpäivä määräytyy Erämaksuluoton myöntöpäivämäärän mukaan.
     
  • Erämaksuluotossa kuukausittaisten maksuerien määrä voi vaihdella kahdesta viiteen (2-5 erää).
     
  • Luottosopimus, Erämaksuluoton erityisehdot, St1 Maksupalvelun yleiset ehdot, Hinnasto ja Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottotiedot lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tyypillinen esimerkki Erämaksuluotosta

 

Erämaksuluoton todellinen vuosikorko ja maksettava kokonaismäärä lasketaan olettaen, että luottomäärä on 1 500 euroa, luottoaika on 5 (viisi) kuukautta ja luotto on nostettu kerralla kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 5 saman suuruisena eränä kuukauden välein.

Luoton korko on 5,5 % ja
tilinhoitopalkkio 3,0 €/kk.
Todellinen vuosikorko on 9,89 % ja
maksettava kokonaismäärä on 1535,70 €,
korot ja kulut yhteensä 35,70 € edellä mainituilla oletuksilla.

Peruutusoikeus

Voit peruuttaa Erämaksuluottosopimuksen 14 päivän kuluessa Erämaksuluottosopimuksen tekemisestä. Ilmoitus peruuttamisesta tulee tehdä asiakaspalveluun puhelimitse numeroon 0100 5180. Käyttäessäsi peruutusoikeutta sinun tulee maksaa koko luottomäärä sekä takaisinmaksupäivään saakka kertynyt luottokorko.
 

St1 Finance Oy

Luoton myöntäjä on St1 Finance Oy (y-tunnus 2789887-7 ja osoite Purotie 1, 00380 Helsinki, Suomi). St1 Finance Oy on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Yhtiön kotipaikka on Helsinki. St1 Finance Oy toimii maksupalveluiden tarjoajana Finanssivalvonnan myöntämän toimiluvan perusteella. St1 Finance Oy vastaa maksupalveluista, tuotteesta ja niihin liittyvistä prosesseista, sekä toimii luoton myöntäjänä ja korttituotteen liikkeellelaskijana.