Laskutuksessa on teknisiä ongelmia, joiden johdosta asiakkaille on lähtenyt sama lasku tuplana. Maksathan vain toisen laskuista.

Vi har tekniska problem i faktureringen, vilket orsakade att vissa kunder har fått samma faktura två gånger. Vänligen betala endast en faktura.

Kysymyksiä turvallisuudesta

Poimimme muutaman useimmiten kysytyn kysymyksen turvallisuudesta tänne, jotta löytäisit vastauksia mahdollisimman vaivattomasti.

Kysymyksiä turvallisuudesta

Miten toimin, jos korttini varastetaan tai se katoaa?

Soita välittömästi sulkupalveluun (puh. 0800 131 031 tai ulkomailta: +358 800 131 031)

Mitä teen, jos unohdan käyttäjätunnuksen/tunnusluvun?

Tunnusluvun unohtuessa soita asiakaspalveluun.

Mistä tunnistan huijausviestit?

  • Huijausviesteissä on usein kirjoitusvirheitä ja ne ovat kirjoitettu huonolla suomenkielellä.

  • Huijausviesteissä usein pyydetään syöttämään tunnuslukuja tai muita arkaluontoisia tietoja sähköpostiin/web-sivulle ja ne lähetetään jonkin luotettavan tahon, kuten pankin, nimissä

  • Viestissä on tarjous tai arpajaisvoitto, joka on liian hyvää ollakseen totta

  • Viestin visuaalinen ilme voi poiketa tuotemerkille normaalista ulkoasusta

Minkälaisia kysymyksiä minulle esitetään?

Me saatamme tiedustella sinulta varojesi alkuperää, mahdollisia poliittisia suhteita kotimaahan tai ulkomaille, taloudellista asemaasi tai kirjallisia selvityksiä toiminnastasi. Vaikka kysymykset saattavat aluksi vaikuttaa liian henkilökohtaisilta, vastaamalla niihin tuet osaltasi rikollisuuden vastaista työtä ja kannat yhteiskunnallista vastuuta. Esitämme kysymyksiä näistä asioista, sillä maksulaitoksilla ja pankeilla on velvollisuus tuntea asiakkaansa ja näin täyttää rahanpesulain vaatimukset. Kaikki kysymykset ja vastaukset niihin käsitellään luottamuksellisesti. 

Mistä löydän lisätietoa?

Ongelmatilanteessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme (0800 131 031). Usein kysyttyjä kysymyksiä löydät täältä. 

Korttiturvallisuus

Maksukortin turvallisuutta voi parantaa monin tavoin. Korttiturvallisuuteen voi parhaiten vaikuttaa käyttäjä itse olemalla huolellinen ja pysymällä valppaana.

Turvallinen verkkoasiointi

Teknologian kehittyessä yhä suurempi osa palveluista ja asioinnista muuttuu digitaaliseksi. Maksupalveluita ja maksukorttia voi käyttää turvallisesti myös verkossa, kunhan asioinnissa muistetaan sama huolellisuus kuin muuallakin.