Hae St1 Maksupalvelua ja St1 Mastercardia

St1 Asiakasohjelman jäsenenä ja St1 Mastercardin omistajana saat monia vaihtuvia etuja. St1 Mastercard on on monipuolinen ja turvallinen maksukortti, jolla voit asioida helposti niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä tehdä verkko-ostoksia ja maksaa lähimaksulla. Voidaksesi hakea sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, sinulla tulee olla suomalainen sosiaaliturvatunnus, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lomakkeen täyttämisen jälkeen pyydämme sinulta vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. St1 Mastercardin ominaisuuksien ja tilitapahtumien tarkastelu onnistuu helposti St1 Way -sovelluksen avulla. Lataa St1 Way mobiilisovellus. Verkkokauppaostosten tekeminen vaatii St1 Way mobiilisovelluksen.

Aloita hakeminen

Täytäthän alla oleviin kenttiin perustietosi saadaksesi sähköpostin vahvistuskoodin. St1 Finance lähettää sähköpostiisi St1 Maksupalveluun liittyvää materiaalia kuten sopimuksen, hinnaston ja laskut.

St1 Finance

St1 Finance Oy on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Yhtiön y-tunnus on 2789887-7 ja rekisteröity kotipaikka on Helsinki. St1 Finance Oy toimii maksupalveluiden tarjoajana Finanssivalvonnan myöntämän toimiluvan perusteella. St1 Finance Oy vastaa maksupalveluista, tuotteesta ja niihin liittyvistä prosesseista, sekä toimii korttituotteen liikkeellelaskijana.

Palveluntarjoaja: St1 Finance Oy

Y-tunnus: 2789887-7

Osoite: PL 68, 00521 Helsinki

Puhelinnumero: 0800 131 031 (pvm/mpm, palveluaika ma-pe 8-16)

Verkkosivut: www.st1finance.fi

Usein kysyttyä

Olemme koostaneet meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä yhteen paikkaan, jotta löytäisit omaan kysymykseesi vastauksen mahdollisimman vaivattomasti. Lue lisää