Laskutuksessa on teknisiä ongelmia, joiden johdosta asiakkaille on lähtenyt sama lasku tuplana. Maksathan vain toisen laskuista.

Vi har tekniska problem i faktureringen, vilket orsakade att vissa kunder har fått samma faktura två gånger. Vänligen betala endast en faktura.

Sormenjälki- ja kasvojentunnistus nyt käytössä St1 Way -sovelluksessa

Uusimman sovelluspäivityksen myötä St1 Wayn käyttö on entistä sujuvampaa, sillä voit tunnistautua St1 ID:n sijaan sormenjälki- tai kasvojentunnistuksella!

Sormenjälkitunnistus on saatavilla melkein kaikissa uusissa Android- ja iOS-puhelimissa, ja kasvojentunnistus on tietyissä iPhone ja iPad-malleissa (esim. iPhone X). Jotta voit ottaa sormenjälki- tai kasvojentunnistamisen käyttöön sovelluksessa, sinulla pitää olla toiminto aktivoituna puhelimesi asetuksissa sekä käytössä sovelluksen viimeisin versio.

Käyttöönotto sovelluksessa iOS-laitteilla: Mene Omat tiedot -välilehdelle ja valitse Asetukset-otsikon alta Touch ID/Face ID.  Kun olet Touch ID/Face ID -näkymässä, paina vielä ’Ota käyttöön’, jonka jälkeen sovellus pyytää sinua tunnistautumaan St1 ID:lläsi. Tämän jälkeen sovellus ilmoittaa, kun sormenjälki- tai kasvojentunnistus on käytössä.

Käyttöönotto sovelluksessa Android-laitteilla: Mene Omat tiedot -välilehdelle ja valitse Asetukset-otsikon alta Sormenjälki. Kun olet Sormenjälki -näkymässä, paina vielä ’Ota käyttöön’, jonka jälkeen sovellus pyytää sinua tunnistautumaan St1 ID:lläsi. Tämän jälkeen sovellus ilmoittaa, kun sormenjälkitunnistus on käytössä.

Onnistuneen käyttöönoton jälkeen voit tunnistautua sovelluksessa sormenjäljelläsi tai kasvojentunnistuksella St1 ID:n sijaan. 

arrow-right
Edellinen
Uusi maksupalveludirektiivi astuu voimaan

13.09.19

Seuraava
Postin lakko vaikuttaa kirjeiden toimitusaikoihin - Lakko loppui 27.11.

11.11.19

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki