Kuinka ryhdyn St1 Financen asiakkaaksi?

St1 Mastercardin hakeminen verkkolomakkeella

Aloita St1 Mastercardin hakeminen verkossa täyttämällä perustietosi lomakkeelle. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuskoodin. Kun olet syöttänyt koodin lomakkeelle, pääset täyttämään loput tietosi ja saat sopimuksen ja ehdot sähköpostiisi. Lomakkeen täyttämisen jälkeen pyydämme sinulta vahvan tunnistautumisen (Tupas tai mobiilivarmenne) hakemuksen viimeistelyyn ja henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Tunnistautumisen jälkeen saat verkkoon päätöksen hakemuksesi hyväksymisestä. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen kortti on heti käytettävissäsi St1 Way -sovelluksessa. Sovellus kannattaa ladata, sillä sitä tarvitaan jos teet ostoksia verkossa. Fyysinen St1 Mastercard -korttisi toimitetaan sinulle postitse. 

Sovelluksen lataaminen

Hae sovellusta St1 Way -nimellä sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play). Huomaathan, että sovellus vaatii toimiakseen päivitetyn käyttöjärjestelmän (iOS 11 tai uudempi, Android 6.0 tai uudempi). Sovelluksessa käytetty kieli määräytyy puhelimen kielen mukaan, mutta avatessasi sovelluksen ensimmäistä kertaa, voit valita oletuskielen, jolla sopimukset ja muut dokumentit esitetään.

St1 Asiakasohjelma

Liity aluksi St1 Asiakasohjelmaan antamalla sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä lukemalla ja hyväksymällä St1 Asiakasohjelman ehdot. Kun olet St1 Asiakasohjelman asiakas, voit jatkaa hakuprosessia eteenpäin St1 Finance Oy:n maksupalvelun asiakkaaksi.

Vahva tunnistautuminen ja St1 ID

Varmistaaksemme palvelun turvallisen käytön, tarkistamme henkilöllisyytesi käyttäen vahvaa sähköistä tunnistautumista (TUPAS). Vahvan tunnistamisen teet verkkopankkitunnuksillasi. Henkilöllisyytesi todentamisen jälkeen luot nelinumeroisen St1 ID:n, joka toimii pääsykoodina sovellukseen, ja jolla voit myöhemmin vahvistaa maksutapahtumia ja tunnistaa itsesi mm. asiakaspalvelussamme.

Luottorajan valinta

Kun St1 ID on luotu, pääset valitsemaan haettavan tililuoton määrän (500-10 000 €). Maksupalvelun käyttöönotto ja hakemuksen hyväksyntä edellyttävät, että sinulla on haettavaan luottorajaan nähden riittävät ja säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla tulee myös olla suomalainen henkilötunnus sekä puhelinnumero ja sinun tulee asua pysyvästi Suomessa.

Luoton myöntämiseen liittyvät tiedot

Kysymme hakemuksessa mm. arviotasi taloudellisesta asemastasi, siviilisäätyäsi ja asuntotilannettasi. Antamiesi tietojen sekä luottokelpoisuuden arvioinnin perusteella teemme luottopäätöksen. Käytämme lisäksi Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämää Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmää asiakkaan luottokelpoisuuden arviointiin. Luoton myöntäminen edellyttää asiakkaan suostumusta kyseisessä järjestelmässä olevien tietojen tarkastamiseen. Lisätietoja Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmästä löydät tästä.

Hakemuksen tarkastaminen ja lähetys

Tarkista hakemus ja antamasi tiedot. Tutustu huolellisesti maksupalvelun ehtoihin, hinnastoon, turvaohjeeseen ja vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin. Tämän jälkeen voit lähettää hakemuksen hyväksyttäväksi syöttämällä St1 ID:si.

Hyväksytty hakemus

Saat hyväksytystä hakemuksesta ilmoituksen suoraan St1 Way -sovellukseen.  Saat sopimuksen liitteineen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista sopimuksen tiedot huolella ja mikäli huomaat virheitä, ota viipymättä yhteyttä asiakaspalveluumme.

Saat St1 Mastercardin tiedot välittömästi St1 Way -sovellukseen. Maksukortti on heti valmis käytettäväksi mobiilimaksamiseen. Fyysinen kortti ja PIN-koodi tulevat postissa parin viikon kuluessa erillisinä lähetyksinä.

Sopimuksen peruuttaminen tai irtisanominen

Asiakkaan ja St1 Finance Oy:n välinen sopimus on voimassa toistaiseksi. Asiakkaalla on oikeus irtisanoa ja päättää sopimus välittömästi, mutta asiakkaalla on kuitenkin velvollisuus jo syntyneiden saatavien takaisinmaksuun.

Asiakkaalla on myös oikeus peruuttaa etäviestimellä solmittu sopimus 14 vuorokauden kuluessa. Asiakkaalla on kuitenkin velvollisuus jo syntyneiden saatavien takaisinmaksuun. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja saat ohjeet kirjalliseen irtisanomiseen.

lataa-st1-way-sovellus

Lataa ilmainen sovellus nyt

St1 Way -sovellus on ilmainen ja on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Mobiilimaksaminen onnistuu kaikilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa. St1 Way -sovellus toimii seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: iOS 13.0 ja Android 6.0 tai uudempi. Sovellus on saatavilla suomenkielisenä ja ruotsinkielisenä.