Palvelumme helpottavat jokapäiväistä elämääsi

Tuotteet & Palvelut

ST1 MASTERCARD

St1 Mastercardilla hoidat kaikki maksut vaivattomasti

Joustava St1 Mastercard on monipuolinen ja turvallinen maksukortti, jolla voit asioida helposti niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä tehdä verkko-ostoksia ja maksaa lähimaksulla. Käteisnostot onnistuvat kaikilla nostoautomaateilla, joissa on Mastercardin logo. St1 Mastercardin voit liittää myös moniin mobiilimaksamisen sovelluksiin.

MAKSUTILI

St1 Maksutilillä teet arjesta sujuvampaa

St1 Maksutiliin voit liittää St1 Mastercard -maksukortin ja voit hakea maksutilille jatkuvaa tililuottoa helposti St1 Way -sovelluksella tai verkkolomakkeella.

TILILUOTTO

St1 Maksutiliin liitetty tililuotto tekee maksamisesta joustavaa

Juuri sinun tarpeisiisi sopiva luotto monipuolisesti kaikkiin elämäntilanteisiin. Tutustu eri vaihtoehtoihimme ja hae jatkuvaa tililuottoa St1 Way -sovelluksella. Voit hakea luottoa 500 €:sta 10 000 €:oon. Hakemuksen teet kätevästi St1 Way -sovelluksessa ja saat luottopäätöksen heti puhelimeesi. Jos luottohakemuksesi hyväksytään, saat St1 Mastercardisi tiedot heti sovellukseen ja voit käyttää korttia samantien verkkomaksamiseen.

Hinnasto

Tutustu tästä palveluhinnastoomme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, mikäli hinnastosta ei löydy etsimääsi tietoa.

Korttireklamaatiot

Tarkista laskusi aina huolellisesti. Jos havaitset laskullasi tapahtumia, joita et tunnista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Usein kysyttyä

Olemme koostaneet meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä yhteen paikkaan, jotta löytäisit omaan kysymykseesi vastauksen mahdollisimman vaivattomasti.

Miksi liittyä asiakkaaksi

MONIPUOLINEN VALIKOIMA MUUTTUVIA ETUJA

St1 Asiakasohjelman jäsenenä ja St1 Mastercardin omistajana saat monia vaihtuvia etuja. St1 Mastercardia on helppo ja nopea hakea St1 Way -sovelluksen kautta. Hyväksytystä hakemuksesta saat kortin välittömästi käyttöösi mobiilisti St1 Way -sovelluksessa. St1 Mastercard on kuukausimaksuton kortti aktiivisille St1- ja Shell-asiakkaille.

app-in-hand

Lataa St1 Way -sovellus

St1 Way -sovellus on helppo maksamisen sovellus. Sovelluksen kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa St1 Maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liitettyä St1 Mastercardia.