Helppoa maksamista St1 Sovelluksella

Helppoa maksamista

St1 Sovellus on uusi ja helppo maksamisen sovellus. Sovelluksen kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa St1 Maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liitettyä St1 Mastercardia. Sovelluksen avulla seuraat helposti maksutapahtumiasi ja pääset katsomaan kuittejasi sekä St1 Mastercard -maksukorttisi tietoja. Lue lisää St1 Maksupalvelusta.

Hae St1 Mastercardia ja ota käyttöön wallet-sovellus

St1 Sovellus tukee Apple Walletia ja Apple Pay -mobiilimaksamista. Voit tallettaa St1 Mastercard -maksukorttisi Apple Walletiin, mikä mahdollistaa Apple Pay -mobiilimaksamisen. Apple Paylla vahvistat maksusi nopeasti ja turvallisesti sormenjälkitunnistuksella. Voit käyttää Apple Payta maksaessasi tankkausta tai ostaessasi autopesua St1 Sovelluksessa. Lue lisää mobiilimaksamisesta.

lataa-st1-way-sovellus

Lataa ilmainen sovellus nyt

St1 Way -sovellus on ilmainen ja on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovellus löytyy tällä hetkellä suomenkielisenä, englanninkielisenä ja ruotsinkielisenä. Mobiilimaksaminen toimii aluksi St1- ja Shell express -automaattiasemilla ja myöhemmin myös palvelevilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa. St1 Sovellus ja mobiilimaksaminen tullaan lanseeraamaan myös Ruotsissa ja Norjassa. St1 Sovellus toimii seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: iOS 11 (iPhone 5 tai uudempi) ja Android 4.1 tai uudempi.

Maksa tankkaus mobiilisti

St1 Sovellus on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden jokapäiväistä elämää. St1 Sovellus mahdollistaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Auton tankkaaminen matkapuhelimella on helppoa ja nopeaa! Automaatilla ei enää tarvitse palella, sillä St1 Sovelluksella maksat polttonesteostoksesi mukavasti autostasi käsin.

Mobiilimaksamisen lisäksi St1 Sovellus myös navigoi haluamallesi asemalle ja näyttää lähimmät St1- ja Shell-asemat palveluineen. Voit myös ostaa autopesuja sekä autopesupaketteja St1- ja Shell-asemille jonottamatta aseman kassalla.

Mobiilitankkaa ja säästä

Tankkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: aja asemalle, pysäköi mittarin viereen, valitse sovelluksesta mittari ja tankkaa. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan älypuhelin, verkkoyhteys ja St1 Sovellus, johon on liitetty St1 Mastercard, muu credit/debit-maksukortti tai Apple Pay.

St1 Waylla saat aina ja heti alennusta tankkauksestasi! Kun tankkaat mobiilisti St1 Way -sovelluksella, saat alennusta 1 sentin litralta. Maksaessasi mobiilitankkauksesi St1 Mastercardilla on maksutapaetusi jopa 5 senttiä litralta. Kuitista näet kätevästi kuinka paljon säästit mobiilitankatessasi. 

 

Näin otat St1 Sovelluksen käyttöön:

 1. Lataa St1 Way -mobiilisovellus ja seuraa sovelluksen antamia ohjeita
 2. Liity St1 Asiakasohjelmaan sekä lue ja hyväksy käyttöehdot
 3. Lisää maksukorttisi tiedot
 4. Voit hakea St1 Mastercard -maksukorttia sovelluksen kautta. Luottopäätöksen saat muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit aloittaa St1 Mastercardin käytön St1 Sovelluksessa tai Apple Payssa.
 5. Jaa sovellukselle sijaintitietosi
 6. Valmista!

 

 

Näin lisäät St1 Mastercardin Apple Payhin

Saat St1 Mastercardin käyttöösi vain muutamassa minuutissa hakemuksen tekemisestä ja Apple Paylla pääset maksamaan vähintään yhtä nopeasti videon ohjeita seuraamalla.

 

 

Mobiilitankkaaminen St1 Sovelluksella

 1. Lataa St1 Way -mobiilisovellus ja lisää sovellukseen St1 Mastercard tai muu maksukortti
 2. Aja asemalle, pysäköi mittarin viereen ja käynnistä St1 Sovellus
 3. Valitse mittari ja aseta tankkauksen enimmäismäärä
 4. Hyväksy mobiilitankkaus pääsykoodilla tai Apple Paylla
 5. Aloita tankkaus
 6. Tankkauksen päätyttyä tankkauksen tiedot ilmestyvät näytölle. Kuitti tallentuu sovellukseen ja voit myös tallentaa kuitin kuvana.

Autopesujen ostaminen sovelluksella

Voiko puhelimella pestä auton? No, melkein! Seuraa Appiukon esimerkkiä ja osta autopesut kätevästi St1 Way -sovelluksella.

 

 

St1 Sovelluksen ehdot