Laskutuksessa on teknisiä ongelmia, joiden johdosta asiakkaille on lähtenyt sama lasku tuplana. Maksathan vain toisen laskuista.

Vi har tekniska problem i faktureringen, vilket orsakade att vissa kunder har fått samma faktura två gånger. Vänligen betala endast en faktura.

Mobiilitankkaa St1 Way -sovelluksella

Maksa tankkaus mobiilisti

St1 Way -sovellus on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden jokapäiväistä elämää. St1 Way -sovellus mahdollistaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Auton tankkaaminen matkapuhelimella on helppoa ja nopeaa! Automaatilla ei enää tarvitse palella, sillä St1 Way -sovelluksella maksat polttonesteostoksesi mukavasti autostasi käsin.

Sovelluksella voit myös ostaa nopeasti ja helposti Perfect-autopesuja sekä autopesupaketteja. Uudistetut pesukoodit toimivat kaikilla Perfect-pesuasemilla. Enää ei tarvitse jonottaa aseman kassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. St1 Way -sovellus myös navigoi haluamallesi asemalle ja näyttää lähimmät St1- ja Shell-asemat palveluineen. 

Mobiilitankkaa ja säästä

Tankkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: aja asemalle, pysäköi mittarin viereen, valitse sovelluksesta mittari ja tankkaa. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan älypuhelin, verkkoyhteys ja St1 Way -sovellus, johon on liitetty credit/debit-maksukortti tai Apple Pay.

St1 Waylla saat aina ja heti alennusta tankkauksestasi! Kun tankkaat mobiilisti St1 Way -sovelluksella, saat alennusta 1 sentin litralta. Kuitista näet kätevästi kuinka paljon säästit mobiilitankatessasi. 

 

St1 Way

Lataa ilmainen sovellus nyt

St1 Way -sovellus on ilmainen ja on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Mobiilimaksaminen onnistuu kaikilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa.  Sovellus on saatavilla suomenkielisenä ja ruotsinkielisenä.

Katso videolta ohjeet mobiilitankkaamiseen

Tankkaa St1 Way -sovelluksella

  1. Lataa St1 Way -mobiilisovellus ja lisää sovellukseen maksukortti.
  2. Aja asemalle, pysäköi mittarin viereen ja käynnistä St1 Way -sovellus.
  3. Valitse mittari ja aseta tankkauksen enimmäismäärä.
  4. Valitse maksutapa.
  5. Hyväksy mobiilitankkaus pääsykoodilla tai FaceID:llä. Tunnistaudu oman pankin sovelluksella.
  6. Jätä puhelin autoon ja aloita tankkaus.
  7. Tankkauksen päätyttyä tankkauksen tiedot ilmestyvät näytölle. Kuitti tallentuu sovellukseen ja voit myös tallentaa kuitin kuvana.

Katso videolta mallia

Osta autopesut sovelluksella

Voiko puhelimella pestä auton?
No, melkein! Seuraa Appiukon esimerkkiä ja osta autopesut kätevästi St1 Way -sovelluksella.