Helppoa maksamista St1 Way -sovelluksella

Helppoa maksamista

St1 Way -sovellus on uusi ja helppo maksamisen sovellus. St1 Wayn kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa St1 Maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liitettyä St1 Mastercardia. Sovelluksen avulla seuraat helposti maksutapahtumiasi ja pääset katsomaan kuittejasi sekä St1 Mastercard -maksukorttisi tietoja. Lue lisää St1 Maksupalvelusta.

Hae St1 Mastercardia ja ota käyttöön wallet-sovellus

St1 Way -sovellus tukee Apple Walletia ja Apple Pay -mobiilimaksamista. Voit tallettaa St1 Mastercard -maksukorttisi Apple Walletiin, mikä mahdollistaa Apple Pay -mobiilimaksamisen. Apple Paylla vahvistat maksusi nopeasti ja turvallisesti sormenjälkitunnistuksella. Voit käyttää Apple Payta maksaessasi tankkausta tai ostaessasi autopesua St1 Way -sovelluksessa. Lue lisää mobiilimaksamisesta.

lataa-st1-way-sovellus

Lataa ilmainen sovellus nyt

St1 Way -sovellus on ilmainen ja on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Mobiilimaksaminen onnistuu kaikilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa. St1 Way -sovellus toimii seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: iOS 13.0 ja Android 6.0 tai uudempi. Sovellus on saatavilla suomenkielisenä ja ruotsinkielisenä.

Maksa tankkaus mobiilisti

St1 Way -sovellus on suunniteltu helpottamaan asiakkaiden jokapäiväistä elämää. St1 Way -sovellus mahdollistaa polttoaineostokset matkapuhelimella ilman käteistä tai kortteja. Auton tankkaaminen matkapuhelimella on helppoa ja nopeaa! Automaatilla ei enää tarvitse palella, sillä St1 Way -sovelluksella maksat polttonesteostoksesi mukavasti autostasi käsin.

Sovelluksella voit myös ostaa nopeasti ja helposti Perfect-autopesuja sekä autopesupaketteja. Uudistetut pesukoodit toimivat kaikilla Perfect-pesuasemilla. Enää ei tarvitse jonottaa aseman kassalla tai pesujonossa, voit vain ajaa seuraavalle pesuasemalle. St1 Way -sovellus myös navigoi haluamallesi asemalle ja näyttää lähimmät St1- ja Shell-asemat palveluineen. 

Mobiilitankkaa ja säästä

Tankkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: aja asemalle, pysäköi mittarin viereen, valitse sovelluksesta mittari ja tankkaa. Mobiilitankkaamiseen tarvitaan älypuhelin, verkkoyhteys ja St1 Way -sovellus, johon on liitetty St1 Mastercard, muu credit/debit-maksukortti tai Apple Pay.

St1 Waylla saat aina ja heti alennusta tankkauksestasi! Kun tankkaat mobiilisti St1 Way -sovelluksella, saat aina alennusta 1 sentin litralta. Kuitista näet kätevästi kuinka paljon säästit mobiilitankatessasi. 

 

Näin lisäät St1 Mastercardin Apple Payhin

Saat St1 Mastercardin käyttöösi vain muutamassa minuutissa hakemuksen tekemisestä ja Apple Paylla pääset maksamaan vähintään yhtä nopeasti videon ohjeita seuraamalla.

 

 

Katso videolta ohjeet mobiilitankkaamiseen

Tankkaa St1 Way -sovelluksella

  1. Lataa St1 Way -mobiilisovellus ja lisää sovellukseen St1 Mastercard tai muu maksukortti.
  2. Aja asemalle, pysäköi mittarin viereen ja käynnistä St1 Way -sovellus.
  3. Valitse mittari ja aseta tankkauksen enimmäismäärä.
  4. Valitse maksutapa.
  5. Hyväksy mobiilitankkaus pääsykoodilla tai FaceID:llä. Jos käytät jotain muuta kuin St1 Mastercardia maksamiseen, täytyy sinun tunnistautua oman pankin sovelluksella.
  6. Jätä puhelin autoon ja aloita tankkaus.
  7. Tankkauksen päätyttyä tankkauksen tiedot ilmestyvät näytölle. Kuitti tallentuu sovellukseen ja voit myös tallentaa kuitin kuvana.

Katso videolta mallia

Osta autopesut sovelluksella

Voiko puhelimella pestä auton?
No, melkein! Seuraa Appiukon esimerkkiä ja osta autopesut kätevästi St1 Way -sovelluksella.

 

 

St1 Way -sovelluksen ehdot