Tililuotto

Maksutiliin liitetty tililuotto

Tililuotto on St1 Financen myöntämä luotto St1 Maksutiliin. Myönnetty luotto on tilikohtainen ja tililuottoon voi liittyä vain yksi maksukortti. Korttitapahtumat veloitetaan St1 Maksutililtä myönnetyn tililuoton puitteissa. Haettavan luoton määrä on 500 – 10 000 €.

Luoton hakeminen

Jatkuvaa tililuottoa haetaan St1 Way -sovelluksessa tai verkkolomakkeella. Haettavan luottorajan määrän voi valita 500 – 10 000 €:n väliltä. Hyväksytystä hakemuksesta tulee ilmoitus sovellukseen ja sopimusdokumentit toimitetaan hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Laskutus

St1 Mastercardilla tehdyt ostot veloitetaan korttiin liitetyltä maksutililtä ja tililuoton käytöstä lähetetään lasku. Jatkuva tililuotto tarkoittaa, että luotossa ei ole kuukausisaldoa, vaan asiakkaalla on aina käytössään limiitin käyttämätön osa.

St1 Mastercardilla tehdyt ostot ovat korottomia seuraavan laskun eräpäivään asti. Tämän jälkeen maksamattomalle velalle lasketaan sopimuksen mukainen korko. St1 Financella on oikeus periä hinnaston mukaiset maksut ja palkkiot asiakkaan maksutililtä. Käteisautomaattinostoille lasketaan korkoa nostopäivästä alkaen.

Asiakas voi valita laskun maksuhetkellä, maksaako hän kerralla kaikki tapahtumat ja palkkiot pois vai lyhentääkö laskua vähimmäiserän mukaisesti vai jotakin tältä väliltä.

st1-mobiilimaksaminen-sovellus

LATAA ST1 WAY -SOVELLUS

Helppoa maksamista St1 Way -sovelluksella

St1 Way -sovelluksella maksat kätevästi tankkaukset ja autopesut. Sovelluksen kautta voit hakea myös St1 Mastercardia.