Laskutuksessa on teknisiä ongelmia, joiden johdosta asiakkaille on lähtenyt sama lasku tuplana. Maksathan vain toisen laskuista.

Vi har tekniska problem i faktureringen, vilket orsakade att vissa kunder har fått samma faktura två gånger. Vänligen betala endast en faktura.

Tililuotto

Maksutiliin liitetty tililuotto

Tililuotto on St1 Financen myöntämä luotto St1 Maksutiliin. Myönnetty luotto on tilikohtainen ja tililuottoon voi liittyä vain yksi maksukortti. Korttitapahtumat veloitetaan St1 Maksutililtä myönnetyn tililuoton puitteissa. Luoton määrä on 500 – 10 000 €. Luottoa ei voi korottaa enää 13.6. jälkeen.

Laskutus

St1 Mastercardilla tehdyt ostot veloitetaan korttiin liitetyltä maksutililtä ja tililuoton käytöstä lähetetään lasku. Jatkuva tililuotto tarkoittaa, että luotossa ei ole kuukausisaldoa, vaan asiakkaalla on aina käytössään limiitin käyttämätön osa.

St1 Mastercardilla tehdyt ostot ovat korottomia seuraavan laskun eräpäivään asti. Tämän jälkeen maksamattomalle velalle lasketaan sopimuksen mukainen korko. St1 Financella on oikeus periä hinnaston mukaiset maksut ja palkkiot asiakkaan maksutililtä. Käteisautomaattinostoille lasketaan korkoa nostopäivästä alkaen.

Asiakas voi valita laskun maksuhetkellä, maksaako hän kerralla kaikki tapahtumat ja palkkiot pois vai lyhentääkö laskua vähimmäiserän mukaisesti vai jotakin tältä väliltä.