St1 Mastercard

St1 Mastercard

Kuukausimaksu 0 €
Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa
Maksa osissa
Hae helposti St1-sovelluksen kautta
Seuraa maksutapahtumiasi sovelluksessa
Maksa helposti ja turvallisesti Apple Paylla

Saat kortin heti käyttöön

Hyväksytyn hakemuksen jälkeen St1 Mastercard on heti käytössäsi. Voit käyttää sitä vaikka mobiilimaksuihin.

Lähimaksuominaisuus

Alle 25 €:n ostoksiin riittää pelkkä kortin vilauttaminen. Helppoa ja näppärää.

Miksi hakea St1 Mastercardia

St1 Asiakasohjelman jäsenenä ja St1 Mastercardin omistajana saat monia vaihtuvia etuja. St1 Mastercardia on helppo ja nopea hakea St1 Sovelluksen kautta. Hyväksytystä hakemuksesta saat kortin välittömästi käyttöösi mobiilisti St1 Sovelluksessa. St1 Mastercard on kuukausimaksuton kortti aktiivisille St1- ja Shell-asiakkaille.

Kansainvälinen maksukortti

St1 Mastercard on kansainvälinen maksukortti, joka käy maksuvälineenä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kortilla voi maksaa kaikissa Mastercard-tunnuksella varustetuissa myyntipisteissä ja verkkokaupoissa. St1 Mastercardilla voit nostaa rahaa kotimaisista käteisautomaateista sekä ulkomailla Mastercard-tunnuksella merkityistä automaateista. Käteisnostoista perittävät maksut ovat nähtävissä palveluhinnastossamme.

St1 Mastercardin hakeminen

St1 Mastercardia haetaan St1-sovelluksen kautta. Toimi näin: hae sovellusta St1 Way -nimellä sovelluskaupasta, liity St1-asiakasohjelmaan, rekisteröi itsellesi maksupalvelu ja hae tililuottoa sekä St1 Mastercard -korttia. Hyväksytystä hakemuksesta saat sovellukseen ilmoituksen ja sovellukseen liitetään maksutili, haettu tililuotto sekä maksukortti, joka on heti valmiina käyttöön esimerkiksi mobiilimaksuihin. Ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sinulle lähetetään maksupalvelun tililuoton sopimus, ehdot, hinnasto, turvaohje sekä eurooppalaiset vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot. Tämän jälkeen saat noin kahden viikon kuluessa fyysisen korttisi ja tunnusluvun erillisinä lähetyksinä postitse. Lue täältä ohjeet asiakkaaksi ryhtymisestä.

Kortin ominaisuudet

St1 Mastercardilla on lähimaksuominaisuus, jota käyttämällä maksutapahtuma voidaan suorittaa näppäilemättä kortin tunnuslukua. Lähimaksua voidaan käyttää alle 25 €:n ostoksissa viemällä kortti maksupäätteen lähelle muutaman sentin päähän ja pitämällä korttia hetken paikoillaan. Maksupääte ilmoittaa onnistuneesta veloituksesta valo- ja äänimerkillä.

Kortin lähimaksuominaisuus aktivoituu ensimmäisen kortilla maksetun ostoksen yhteydessä. Aseta kortti maksun yhteydessä maksupäätteeseen ja hyväksy ostos tunnusluvullasi. Tämän jälkeen lähimaksuominaisuus on käytettävissäsi. Voit lukea lisää lähimaksusta ja sen turvallisuudesta täältä.

St1 Mastercardin voi liittää osaksi erilaisia mobiilipalveluita, esimerkiksi Apple Payhin. Mobiilipalveluiden kautta voit maksaa kortilla ostoksia puhelimen NFC-ominaisuutta käyttäen. Mobiilimaksuina voit tehdä kontaktittomasti myös yli 25 €:n suuruisia tapahtumia.

St1 Mastercardillesi on asetettu vuorokausikohtainen osto- ja käteisnostoraja sekä internet-ostoraja. Kortin käyttöaluetta pystyy myös rajaamaan. Oletusarvoisesti kortti käy maksuvälineenä koko maailmassa, mutta voit rajata käyttöalueeksi esimerkiksi Euroopan tai vain Suomen.  Muut oletusarvot saat asiakaspalveluun. Jos haluat muuttaa arvoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Myöhemmin arvojen muuttaminen on mahdollista myös St1 Sovelluksesta käsin.  Lue lisää korttiturvallisuudesta täältä.

Kenelle maksupalvelu myönnetään?

St1 Maksutili, St1 Mastercard ja maksutiliin liittyvä tililuotto voidaan myöntää henkilölle, joka on täysi-ikäinen ja jolla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen osoite Suomessa. Henkilön on omistettava myös suomalainen tai ruotsalainen matkapuhelinliittymä, eikä liittymä saa olla prepaid-liittymä. Henkilöllä tulee olla haettuun tililuottoon nähden riittävät säännölliset tulot, eikä maksuhistoriassa saa olla rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä.

Asiakkaan ja St1 Financen välinen sopimus syntyy, kun St1 Finance hyväksyy asiakkaan hakemuksen. Asiakas saa sopimusta tehdessään hyväksyttäväkseen St1 Finance Oy:n maksupalvelujen käyttöehdot, turvaohjeen, vakiomuotiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot sekä hinnaston. Koko sopimuskokonaisuus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 

St1 Financella on oikeus olla myöntämättä luottoa perustelematta. St1 Finance voi myös vaatia asiakkaalta lisätietoja ennen luoton myöntämistä. Asiakas, jolle on myönnetty jatkuvaa tililuotto, on velvollinen ilmoittamaan St1 Financelle muutoksista varallisuusasemassaan tai tiedoissaan ja huolehtimaan siitä, että hänen yhteystietonsa ovat ajan tasalla.

st1-mobiilimaksaminen-sovellus

LATAA ST1 SOVELLUS

Helppoa maksamista St1 Sovelluksella

St1:n mobiilisovellus on helppo maksamisen sovellus. Sovelluksen kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liittyvää St1 Mastercardia.