St1 Mastercard

Vaihtuvia etuja kanta-asiakkaille

Kun liityt kanta-asiakkaaksi, saat St1 Mastercardia käyttämällä aina maksutapaetua jokaisesta tankkaamastasi litrasta kaikilla St1- ja Shell -asemilla.

Juuri nyt: 

5 senttiä maksutapaetua joka litralta

Saat kortin heti käyttöösi

1. Lataa St1 Way -sovellus. 
2. Hae St1 Mastercardia.
3. Hyödynnä etu heti näyttämällä St1 Way -sovellukseen tullutta korttia kassalla tai tankkaamalla mobiilisti automaattiasemilla.
4. Kun kortti ja PIN-koodi on tullut postissa, saat edun myös käyttämällä korttia.

St1 Mastercard

St1 Mastercard on myös Käteisalennuskortti
Tilinhoitomaksu 0€/kk*
Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa
Maksa osissa
Maksa helposti ja turvallisesti Apple Paylla

Liity kanta-asiakkaaksi ja säästä!

Tule St1 kanta-asiakkaaksi St1 Way -sovelluksen kautta: saat uuden St1 Mastercardisi luottopäätöksen hetkessä. Edun voit hyödyntää palvelevilla St1- ja Shell -asemilla saman tien, kun näytät St1 Way -sovellukseen tullutta korttia kassalla. Automaattiasemilla saat edun heti mobiilitankkaamalla tai kun maksukortti ja PIN-koodi on saapunut postissa. 

Liittymällä kanta-asiakkaaksi säästät 5 senttiä joka litralta maaliskuun** loppuun asti! Tämän jälkeen St1 Mastercard toimii kuten käteisalennuskortti. Käteisalennuksen saat maksamalla St1 Mastercardilla automaatilla tai näyttämällä korttia palvelevilla St1 ja Shell -asemilla.*** Se on samalla myös ainoa maksukortti, jolla käteisalennuksen voi saada. Vanha käteisalennuskorttisi toimii samalla tavalla kuin ennenkin, mutta rajoitetun 5 sentin maksutapaedun saat vain St1 Mastercardilla.

*St1 Mastercardissa ei ole kuukausittaista tilinhoitomaksua, kun käytät sitä vähintään kerran kuukaudessa sovelluksessa tai St1- tai Shell -asemalla.

**Kampanjan voimassaoloaika 1.2.2018. - 31.3.2018. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin. St1 Oy pidättää oikeuden lopettaa kampanjan milloin tahansa sen voimassaolon aikana.

*** Käteisalennus on asemakohtainen ja voi vaihdella päivittäin. Shell express -asemat eivät kuulu käteisalennuksen piiriin.

lataa-st1-way-sovellus

Lataa ilmainen sovellus nyt

St1 Way -sovellus on ilmainen ja on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovellus löytyy tällä hetkellä suomenkielisenä, englanninkielisenä ja ruotsinkielisenä. Mobiilimaksaminen toimii aluksi St1- ja Shell express -automaattiasemilla ja myöhemmin myös palvelevilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa. St1 Sovellus ja mobiilimaksaminen tullaan lanseeraamaan myös Ruotsissa ja Norjassa. St1 Sovellus toimii seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: iOS 11 (iPhone 5 tai uudempi) ja Android 4.1 tai uudempi.

Miksi hakea St1 Mastercardia

St1 Asiakasohjelman jäsenenä ja St1 Mastercardin omistajana saat monia vaihtuvia etuja. Maksaessasi mobiilitankkauksesi St1 Mastercardilla saat aina ja heti 5 senttiä litralta maksutapaetua. St1 Mastercardia on helppo ja nopea hakea St1 Sovelluksen kautta. Hyväksytystä hakemuksesta saat kortin välittömästi käyttöösi mobiilisti St1 Sovelluksessa. St1 Mastercard on kuukausimaksuton kortti aktiivisille St1- ja Shell-asiakkaille.

Kansainvälinen maksukortti

St1 Mastercard on kansainvälinen maksukortti, joka käy maksuvälineenä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kortilla voi maksaa kaikissa Mastercard-tunnuksella varustetuissa myyntipisteissä ja verkkokaupoissa. St1 Mastercardilla voit nostaa rahaa kotimaisista käteisautomaateista sekä ulkomailla Mastercard-tunnuksella merkityistä automaateista. Käteisnostoista perittävät maksut ovat nähtävissä palveluhinnastossamme.

St1 Mastercardin hakeminen

St1 Mastercardia haetaan St1-sovelluksen kautta. Toimi näin: hae sovellusta St1 Way -nimellä sovelluskaupasta, liity St1-asiakasohjelmaan, rekisteröi itsellesi maksupalvelu ja hae tililuottoa sekä St1 Mastercard -korttia. Hyväksytystä hakemuksesta saat sovellukseen ilmoituksen ja sovellukseen liitetään maksutili, haettu tililuotto sekä maksukortti, joka on heti valmiina käyttöön esimerkiksi mobiilimaksuihin. Ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sinulle lähetetään maksupalvelun tililuoton sopimus, ehdot, hinnasto, turvaohje sekä eurooppalaiset vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot. Tämän jälkeen saat noin kahden viikon kuluessa fyysisen korttisi ja tunnusluvun erillisinä lähetyksinä postitse. Lue täältä ohjeet asiakkaaksi ryhtymisestä.

Kortin ominaisuudet

St1 Mastercardilla on lähimaksuominaisuus, jota käyttämällä maksutapahtuma voidaan suorittaa näppäilemättä kortin tunnuslukua. Lähimaksua voidaan käyttää alle 25 €:n ostoksissa viemällä kortti maksupäätteen lähelle muutaman sentin päähän ja pitämällä korttia hetken paikoillaan. Maksupääte ilmoittaa onnistuneesta veloituksesta valo- ja äänimerkillä.

Kortin lähimaksuominaisuus aktivoituu ensimmäisen kortilla maksetun ostoksen yhteydessä. Aseta kortti maksun yhteydessä maksupäätteeseen ja hyväksy ostos tunnusluvullasi. Tämän jälkeen lähimaksuominaisuus on käytettävissäsi. Voit lukea lisää lähimaksusta ja sen turvallisuudesta täältä.

St1 Mastercardin voi liittää osaksi erilaisia mobiilipalveluita, esimerkiksi Apple Payhin. Mobiilipalveluiden kautta voit maksaa kortilla ostoksia puhelimen NFC-ominaisuutta käyttäen. Mobiilimaksuina voit tehdä kontaktittomasti myös yli 25 €:n suuruisia tapahtumia.

St1 Mastercardillesi on asetettu vuorokausikohtainen osto- ja käteisnostoraja sekä internet-ostoraja. Kortin käyttöaluetta pystyy myös rajaamaan. Oletusarvoisesti kortti käy maksuvälineenä koko maailmassa, mutta voit rajata käyttöalueeksi esimerkiksi Euroopan tai vain Suomen.  Muut oletusarvot saat asiakaspalveluun. Jos haluat muuttaa arvoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Myöhemmin arvojen muuttaminen on mahdollista myös St1 Sovelluksesta käsin.  Lue lisää korttiturvallisuudesta täältä.

Kenelle maksupalvelu myönnetään?

St1 Maksutili, St1 Mastercard ja maksutiliin liittyvä tililuotto voidaan myöntää henkilölle, joka on täysi-ikäinen ja jolla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen osoite Suomessa. Henkilön on omistettava myös suomalainen tai ruotsalainen matkapuhelinliittymä, eikä liittymä saa olla prepaid-liittymä. Henkilöllä tulee olla haettuun tililuottoon nähden riittävät säännölliset tulot, eikä maksuhistoriassa saa olla rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä.

Asiakkaan ja St1 Financen välinen sopimus syntyy, kun St1 Finance hyväksyy asiakkaan hakemuksen. Asiakas saa sopimusta tehdessään hyväksyttäväkseen St1 Finance Oy:n maksupalvelujen käyttöehdot, turvaohjeen, vakiomuotiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot sekä hinnaston. Koko sopimuskokonaisuus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 

St1 Financella on oikeus olla myöntämättä luottoa perustelematta. St1 Finance voi myös vaatia asiakkaalta lisätietoja ennen luoton myöntämistä. Asiakas, jolle on myönnetty jatkuvaa tililuotto, on velvollinen ilmoittamaan St1 Financelle muutoksista varallisuusasemassaan tai tiedoissaan ja huolehtimaan siitä, että hänen yhteystietonsa ovat ajan tasalla.

kuinka-ryhdyn-asiakkaaksi

Kuinka ryhdyn St1 Financen asiakkaaksi?

Asiakkaaksemme pääset lataamalla St1 Way -sovelluksen. Sovelluksen kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liittyvää St1 Mastercardia. Sovellukset löydät Google Play:stä tai AppStoresta.