Ansök om St1 Betaltjänst och St1 Mastercard

Bli medlem i St1 Kundprogram och njut av varierande förmåner som erbjuds alla St1 Mastercard innehavare. St1 Mastercard är ett mångsidigt och tryggt betalkort för inköp i Finland, utomlands och på nätet samt för kontaktlösa betalningar. St1 Mastercard kan beviljas till en myndig person, som har finsk personbeteckning och e-postadress. Efter att du har fyllt i ansökan, ber vi dig att göra en stark identifiering med dina bankkoder eller med mobil ID. Du kan behändigt granska kortets uppgifter och hålla koll på användningen av kortet med St1 Way -appen. Ladda St1 Way -appenObs. Du behöver St1 Way -appen för att kunna göra betalningar på nätet.

Ansök

Fyll i dina uppgifter i de nedanstående fälten, så får du verifieringskoden via e-post. St1 Finance skickar material angående St1 Betaltjänst, bl.a. avtal, prislistor och fakturor, till din e-post.

St1 Finance

St1 Finance Oy är antecknat i handelsregistret som upprätthålls av Patent- och registerstyrelsen. Företagets FO-nummer är 2789887-7 och registrerad hemort är Helsingfors. St1 Finance Oy erbjuder betaltjänster med stöd av en licens som är beviljad av Finansinspektionen. St1 Finance Oy ansvarar för betaltjänsterna, produkten och till dem anslutna processer, samt fungerar som utfärdare av kortprodukten.

Tjänsteleverantör: St1 Finance Oy

Fo-nummer: 2789887-7

Adress: PB 68, 00521 Helsingfors

Telefon: 0800 131 031

Nätsida: www.st1finance.fi/sv/

Allmänna frågor

Vi har samlat vanliga frågor på ett ställe för att du enkelt skall kunna hitta svaret på din fråga.

Läs mer