Laskutuksessa on teknisiä ongelmia, joiden johdosta asiakkaille on lähtenyt sama lasku tuplana. Maksathan vain toisen laskuista.

Vi har tekniska problem i faktureringen, vilket orsakade att vissa kunder har fått samma faktura två gånger. Vänligen betala endast en faktura.

St1 Way:ssa otetaan käyttöön vahva tunnistautuminen – uusi versio on nyt ladattavissa sovelluskaupoissa

EU:n uuden maksupalveludirektiivin mukainen maksaminen edellyttää jatkossa asiakkaan vahvaa tunnistautumista etämaksamisessa. Tämä koskee myös St1 Mastercardilla tehtäviä ostoja. Vahva tunnistautuminen tapahtuu St1 Way -mobiilisovelluksen ja St1 ID:n avulla. Turvallinen ja sujuva maksaminen on meille ensiarvoisen tärkeää, joten tutustuthan seuraaviin maksamiseen liittyviin ohjeisiin huolellisesti.

Miten vahva tunnistautuminen tehdään St1 Way -mobiilisovelluksessa?

Haluamme tarjota St1 Mastercard -asiakkaillemme teiden parhaat edut sekä sujuvan asiakaskokemuksen St1 Way -mobiilisovelluksella. Kun maksat mobiilitankkauksesi tai autopesuostoksesi St1 Way -mobiilisovelluksessa St1 Mastercardilla, sinua pyydetään oston yhteydessä tekemään vahva tunnistautuminen syöttämällä St1 ID:si mobiilisovellukseen. Tämä nopeuttaa ostosten tekemistä ja parantaa maksamiseen liittyvää turvallisuutta. Halutessasi voit tehdä St1 ID:tä vastaavan tunnistautumisen myös biometrisesti (Touch ID, Face ID, Fingerprint), mikäli olet ottanut biometriikan käyttöösi käyttäjäprofiilissasi. Uusi St1 Way -sovellusversio (3.5.1) on nyt ladattavissa sovelluskaupoissa. Päivitäthän St1 Way -mobiilisovelluksesi, jotta saat käyttöösi mobiilisovelluksen uusimmat ominaisuudet.

Mikäli sinulla on liitettynä useampi maksukortti St1 Way -sovellukseen, toimi näin:

Syötä toisen maksukorttisi tiedot sovellukseen uudelleen Omat tiedot -osiossa. Tiedot voit lisätä joko skannaamalla kortin tai syöttämällä kortin tiedot manuaalisesti. Maksutapahtuman tunnistautumisessa on jatkossa kaksi vaihetta. Maksaessasi ostoksesi mobiilisovellus pyytää sinulta ensin St1 ID:n aloittaessasi ostotapahtuman, ja sitten vahvan tunnistautumisen kortin myöntäneen pankin toimesta. Tämän jälkeen voit tankata tai ostaa autopesun mobiilisovelluksen kautta normaalisti. Varmistathan, että sinulla on mobiililaitteessasi käytössäsi oman pankkisi tunnuslukusovellus tai että käytössäsi on jokin muu pankkisi tarjoama tapa tehdä vahva tunnistautuminen.

Miten St1 Mastercardilla maksaminen muuttuu muissa verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa?

EU:n uuden maksupalveludirektiivin myötä pelkkä kortin numero, voimassaoloaika ja turvakoodi eivät enää riitä vahvaan tunnistautumiseen. Tämä aiheuttaa muutoksia etämaksamisessa myös St1 Mastercard -asiakkaille. Kun maksat St1 Mastercardillasi muualla kuin St1:n verkkokaupassa tai St1 Way -mobiilisovelluksessa, sinua pyydetään ensin syöttämään kortin numero, voimassaoloaika ja turvakoodi. Sen jälkeen näytöllesi avautuu Mastercard Identity Check -näkymä, jossa on kauppiaan ja ostoksesi tiedot. Mastercard Identity Check on maailmanlaajuinen tunnistautumisohjelma, joka takaa sujuvan ja turvallisen tunnistautumisprosessin. Ostokset vahvistetaan syöttämällä St1 ID St1 Way -mobiilisovelluksessa. Syöttämäsi tiedot eivät välity kauppiaalle, joka saa ainoastaan vahvistuksen tunnistuksen onnistumisesta.

Huomioithan, että tarvitset siis verkkokauppa- ja mobiiliostosten yhteydessä tehtävää vahvaa tunnistautumista varten sekä St1 Way -mobiilisovelluksen että St1 ID:n. Mikäli olet hakenut St1 Mastercardia verkkopalvelumme kautta ja sinulla on ainoastaan fyysinen kortti, lataathan uusimman version St1 Way -mobiilisovelluksesta puhelimeesi sekä luot itsellesi St1 ID:n.

Mikäli sinulla on kysymyksiä St1 Mastercardilla maksamiseen tai korttisi turvallisuuteen liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu.finance@st1.fi tai puhelimitse 0800 131 031.

arrow-right
Edellinen
Uusia toiminnallisuuksia tarjolla St1 Mastercardin käyttäjille St1 Way -sovelluksessa

06.07.20

Seuraava
Nordean palvelussa viivettä

10.03.21

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki