Laskutuksessa on teknisiä ongelmia, joiden johdosta asiakkaille on lähtenyt sama lasku tuplana. Maksathan vain toisen laskuista.

Vi har tekniska problem i faktureringen, vilket orsakade att vissa kunder har fått samma faktura två gånger. Vänligen betala endast en faktura.

Tiedoteviestit St1 Mastercard -asiakkaille valuuttatapahtumista ETA-alueella

Jatkossa St1 Mastercard -asiakkaat saavat tekstiviestin euroalueella tehdyistä valuuttatapahtumista, jos kyseessä on muulla valuutalla kuin eurolla tehty tapahtuma esim. Ruotsin kruunulla tai Kroatian kunalla. Ilmoitusvelvollisuus koskee voimaan tullutta EU-asetusta valuuttamääräisten ostojen ja nostojen valuutanvaihdosta.

Valuuttatapahtuman jälkeen asiakas saa tekstiviestin, jossa kerrotaan korttitapahtuman valuutanvaihdosta aiheutuneet kulut prosenttimääräisenä. Tämä ei tarkoita asiakkaalle lisäkuluja, vaan liittyy kortinmyöntäjän velvollisuuteen ilmoittaa kulut sovitulla tavalla. Halutessaan asiakas voi lopettaa viestien vastaanottamisen tekstiviestissä olevan linkin kautta. Asiakas voi myös palauttaa viestien vastaanottamisen samaisen linkin kautta. Tulevaisuudessa voimme hyödyntää tiedottamiseen myös muita sähköisiä kanavia.

Esimerkki asiakkaalle lähtevästä valuuttatiedote tekstiviestistä:
Hei! Olet tehnyt valuuttamääräisen oston. Ostosi summa on 1250,00 SEK, lisäksi veloitetaan valuutanvaihtokuluja 1,22%. Lopeta viestit? Linkki automaattisten viestien poistoon

Mikäli sinulla on kysyttävää tiedoteviesteistä tai haluat tehdä muutoksia tekstiviestien vastaanottamiseen, otathan yhteyttä St1 Financen asiakaspalveluun.

 

arrow-right
Edellinen
Nordean palvelussa viivettä

10.03.21

Seuraava
Konsernitiedote 1.12.2021

01.12.21

Liittyvät artikkelit

Lue kaikki