Uusi Shell V-Power -bensiini

Maksutapaetua 5 snt/l St1 Mastercardilla

St1 kanta-asiakkaana saat St1 Mastercardilla maksutapaetua uudesta Shell V-Power -bensiinistä 5 snt/l. Etu voimassa 1.4.-31.8.2018.

 

Suorituskykyä ja tehokkuutta

Uusi, entistäkin parempi Shell V-Power -bensiini on nyt saatavissa Shell-asemilta.

Auttaa alentamaan kitkaa – nyt tuplasti kitkaa vähentäviä molekyylejä.

Auttaa puhdistamaan moottoria ja pitämään sen puhtaana – aiempaa enemmän puhdistusvoimaa.

Lue lisää

Näin hankit St1 Mastercardin

1. Lataa St1 Way -sovellus:

2. Hae St1 Mastercardia seuraamalla sovelluksen antamia ohjeita

VP

Lataa ilmainen sovellus nyt

St1 Way -sovellus on ilmainen ja on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovellus löytyy tällä hetkellä suomenkielisenä, englanninkielisenä ja ruotsinkielisenä. Mobiilimaksaminen toimii aluksi St1- ja Shell express -automaattiasemilla ja myöhemmin myös palvelevilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa. St1 Sovellus ja mobiilimaksaminen tullaan lanseeraamaan myös Ruotsissa ja Norjassa. St1 Sovellus toimii seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: iOS 11 (iPhone 5 tai uudempi) ja Android 4.1 tai uudempi.

Entistäkin parempi

Uusi ja entistäkin parempi Shell V-Power -bensiini antaa parasta suorituskykyämme ja tehokkuuttamme.  Tehostettu moottoria puhdistava teknologia ei ainoastaan auta parantamaan moottorin kuntoa, vaan se myös auttaa maksimoimaan polttoaineesta saatavan energian

Uusi Shell V-Power on kehitetty Shellin uuden Dynaflex*-teknologian pohjalta. Uusi V-Power sisältää tuplasti kitkaa vähentäviä molekyylejä verrattuna aiempaan koostumukseen. Kitkaa vähennetään muodostamalla männän ja sylinterin seinämän väliin suojaavan kalvon. Mitä vähemmän kitkaa moottorissa on, sitä tehokkaammin se toimii.

Moottoriin kertyvä karsta imee itseensä polttoainetta ja estää polttoaineen virtaamista, mikä alentaa suorituskykyä. V-Power pitää moottoria puhtaana ja poistaa siihen jo kertynyttä karstaa. Sen koostumus estää likaa kertymästä imuventtiileihin ja polttoainesuuttimiin. Uudessa V-Powerissa on aiempaa enemmän moottoria puhdistavia molekyylejä verrattuna vanhaan koostumukseen.

Shell V-Power sopii kaikkiin bensiinimoottoreihin. Lue lisää uudesta Shell V-Powerista.

* Uusien polttoaineiden koostumusta ohjaava teknologia, joka on kehitetty pitämään moottori puhtaana ja suojaamaan sitä.

** Vaikutukset verrattuna aiempaan Shell V-Power -bensiinin koostumukseen. Todelliset vaikutukset ja hyödyt voivat vaihdella ajoneuvon tyypin ja kunnon sekä ajotyylin mukaan.

St1 Mastercard -kortin tilinhoitomaksu on 0€/kk, kun käytät sitä vähintään kerran kuukaudessa sovelluksessa tai St1- tai Shell -asemalla. Muutoin tilinhoitomaksu on 3€/kk. Kuukautena, jona et käytä korttia ollenkaan, ei myöskään tule tilinhoitomaksua.

Todellinen vuosikorko: St1 Maksutiliin liitetyn tililuoton todellinen vuosikorko ja maksettava kokonaismäärä lasketaan olettaen, että luottomäärä on 1 500 euroa, luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kerralla kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Käytettäessä tililuottoa St1 Mastercardilla luoton korko on 3 kk euribor + 12 % ja tilinhoitopalkkio 3,0 €/kk. Todellinen vuosikorko on 17,14 % ja maksettava kokonaismäärä on 1632,53 €, korot ja kulut yhteensä 132,53 € (Euribor 03/2018) edellä mainituilla oletuksilla. Asiakkaan käyttäessä St1 Mastercard tililuottoa St1 / Shell-asemilla vähintään kerran laskutuskauden aikana, ei häneltä veloiteta tilinhoitomaksua. Tällöin todellinen vuosikorko on 12,31 % ja maksettava kokonaismäärä on 1596,53 €, korot ja kulut yhteensä 96,53 € (Euribor 03/2018). Maksupalveluntarjoaja: St1 Finance Oy, Osoite: Purotie 1, 00380, Helsinki, Puhelinnumero: 010 557 11.