St1 Mastercard loppuu 31.10.

Lue lisää
Kahvi ja vadelmavalkosuklaaviineri

Maksutapaetua tankkauksista sekä alennusta vaihtuvista tuotteista

Kanta-asiakastarjoukset St1- ja Shell-asemilla

St1 Mastercard -kanta-asiakkaanamme tankkaat aina edullisemmin! Lisäksi hyödyt muista vaihtuvista, rahanarvoisista eduista. Muista siis käyttää korttia asioidessasi asemillamme!

St1 Mastercardin viimeinen käyttöpäivä on 31.10.2023

St1 Mastercard -kortit on päätetty lopettaa. Korttien viimeinen käyttöpäivä on 31.10.2023. Saat kortillasi edut tavalliseen tapaan lokakuun loppuun asti. Olemme koostaneet lisätietoja tuotteen loppumiseen liittyen usein kysytyt kysymykset -sivulle.

St1 Mastercard -korttia ei voi enää hakea

13.6. alkaen emme myönnä enää uusia St1 Mastercard -maksukortteja. 

Mikäli haluat kortin, jolla saa kattavat edut St1- ja Shell-asemien laajasta verkostosta, suosittelemme St1 Käteisalennuskorttia. Huomioithan sen, että kyseessä ei ole maksukortti.

St1 Mastercardin ominaisuudet:

Tilaa e-lasku verkkopankissasi

E-laskun voit tilata verkkopankissasi. Löydät St1 Mastercardin e-laskutilauslomakkeen nimellä St1 Finance Oy.  Tilausta varten tarvitset St1 Mastercard -laskultasi löytyvän luottotilisi viitenumeron/e-laskutunnuksen. Jos haluat asettaa e-laskun automaattiseen veloitukseen niin, että maksat laskun vähimmäislyhennyksen (10 % tai 25 €) sijaan aina koko laskun loppusumman, soitathan asiakaspalveluumme laskun vähimmäislyhennyserän muuttamiseksi.

Todellinen vuosikorko

St1 Maksutiliin liitetyn tililuoton todellinen vuosikorko ja maksettava kokonaismäärä lasketaan olettaen, että luottomäärä on 1 500 euroa, luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kerralla kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Käytettäessä tililuottoa St1 Mastercardilla luoton korko on 3 kk euribor + 12 % ja tilinhoitopalkkio 3,0 €/kk. Todellinen vuosikorko on 18,33 % ja maksettava kokonaismäärä on 1 641,28 €, korot ja kulut yhteensä 141,28 € (Euribor 9/2022) edellä mainituilla oletuksilla. Asiakkaan käyttäessä St1 Mastercard -tililuottoa St1/Shell-asemilla vähintään kerran laskutuskauden aikana tilinhoitomaksua ei veloiteta. Tällöin todellinen vuosikorko on 13,47 % ja maksettava kokonaismäärä on 1 605,28 €, korot ja kulut yhteensä 105,28 € (Euribor 9/2022).