St1 Mastercard

Hae korttia

5 syytä valita St1 Mastercard

Edullisempaa autoilua? Kyllä kiitos! St1 Mastercard -kanta-asiakkaana kerrytät säästöjä joka tankkauksella: maksutapaetu on aina vähintään 0,5 senttiä litralta. St1 Mastercardilla lunastat myös muut vaihtuvat, rahanarvoiset tarjoukset – ja mikä parasta, ilman tilinhoitokuluja.*

Hae korttia verkkolomakkeen kautta tai St1 Way -sovelluksessa, jossa voit ottaa kortin käyttöösi heti, ja pääset hyötymään yli 400 St1- ja Shell-aseman sekä HelmiSimpukoiden eduista kotimaassa matkaillessasi!

5 syytä valita St1 Mastercard:

1. Maksutapaetua polttonesteistä aina vähintään -0,5 snt/l, nyt -2,5 snt/l 
2. Jatkuvat edut yli 400 St1- ja Shell-asemalla sekä HelmiSimpukoissa
3. Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ja tilinhoitomaksu 0 €/kk*
4. Maksu- ja käteisnostomahdollisuus kotimaassa ja ulkomailla
5. Maksa helposti ja turvallisesti Apple Pay -sovelluksella

Kun haluat huoletonta autoilua, valitse St1 Mastercard – autoilijan paras kaveri.

*St1 Mastercard -kortista ei veloiteta tilinhoitoamaksua vuoden 2022 aikana. Normaalisti St1 Mastercardissa ei ole kuukausittaista tilinhoitomaksua, kun käytät sitä vähintään kerran kuukaudessa St1 Way -sovelluksessa tai St1- tai Shell-asemalla. Muutoin käytettynä tilinhoitomaksu on 3 €/kk. Kuukautena, jona et käytä korttia ollenkaan, et myöskään maksa tilinhoitomaksua. 

Tankkaaja

Maksutapaetua tankkauksista sekä alennusta vaihtuvista tuotteista

Ajankohtaiset edut 18.5.-14.6.2022

St1 Mastercard -kanta-asiakkaanamme tankkaat aina edullisemmin! Lisäksi hyödyt muista vaihtuvista, rahanarvoisista eduista. Muista siis käyttää korttia asioidessasi asemillamme!
Maksutapaetu polttoaineista -2,5 snt/l St1- ja Shell-asemilta.
Edut HelmiSimpukoista:

  • Lihapullat 10,90 €
  • Katkarapuleipä 11,50 €
  • Paistetut muikut 14,50 €
  • Kahvi ja Toscapulla 3,90 €
  • Virvoitusjuoma tai kivennäisvesi 2 kpl 4,00 €

St1 Mastercardin hakeminen verkkolomakkeella

Aloita St1 Mastercardin hakeminen verkossa täyttämällä perustietosi lomakkeelle. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuskoodin. Kun olet syöttänyt koodin lomakkeelle, pääset täyttämään loput tietosi ja saat sopimuksen ja ehdot sähköpostiisi. Lomakkeen täyttämisen jälkeen pyydämme sinulta vahvan tunnistautumisen (Tupas tai mobiilivarmenne) hakemuksen viimeistelyyn ja henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Tunnistautumisen jälkeen saat verkkoon päätöksen hakemuksesi hyväksymisestä. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen kortti on heti käytettävissäsi St1 Way -sovelluksessa. Sovellus kannattaa ladata, sillä sitä tarvitaan jos teet ostoksia verkossa. Fyysinen St1 Mastercard -korttisi toimitetaan sinulle postitse. 

St1 Mastercardin haku St1 Way -sovelluksessa

Aloita St1 Mastercardin hakeminen hakemalla sovellusta St1 Way -nimellä puhelimesi sovelluskaupasta. Lataa sovellus, liity St1-asiakasohjelmaan, rekisteröi itsellesi maksupalvelu ja hae tililuottoa sekä St1 Mastercard -korttia. Hyväksytystä hakemuksesta saat ilmoituksen sovellukseen. Sovellukseen liitetään maksutili, haettu tililuotto sekä maksukortti, joka on heti valmiina käyttöön esimerkiksi mobiilimaksuihin. Ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään maksupalvelun tililuoton sopimus, ehdot, hinnasto, turvaohje sekä eurooppalaiset vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot. Tämän jälkeen saat noin kahden viikon kuluessa fyysisen korttisi ja tunnusluvun erillisinä lähetyksinä postitse. Lue täältä ohjeet asiakkaaksi ryhtymisestä.
 

Kansainvälinen maksukortti

St1 Mastercard on kansainvälinen maksukortti, joka käy maksuvälineenä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kortilla voi maksaa kaikissa Mastercard-tunnuksella varustetuissa myyntipisteissä ja verkkokaupoissa. St1 Mastercardilla voit nostaa rahaa kotimaisista käteisautomaateista sekä ulkomailla Mastercard-tunnuksella merkityistä automaateista. Käteisnostoista perittävät maksut ovat nähtävissä palveluhinnastossamme. Huomaathan, että voit tehdä käteisnostoja kolmen kuukauden kuluttua asiakkuutesi alkamisesta edellyttäen, että olet noudattanut maksupalvelun ehtoja.

Kortin ominaisuudet

St1 Mastercardilla on lähimaksuominaisuus, jota käyttämällä maksutapahtuma voidaan suorittaa näppäilemättä kortin tunnuslukua. Lähimaksua voidaan käyttää alle 50 €:n ostoksissa viemällä kortti maksupäätteen lähelle muutaman sentin päähän ja pitämällä korttia hetken paikoillaan. Maksupääte ilmoittaa onnistuneesta veloituksesta valo- ja äänimerkillä.

Kortin lähimaksuominaisuus aktivoituu ensimmäisen kortilla maksetun ostoksen yhteydessä. Aseta kortti maksun yhteydessä maksupäätteeseen ja hyväksy ostos tunnusluvullasi. Tämän jälkeen lähimaksuominaisuus on käytettävissäsi. Voit lukea lisää lähimaksusta ja sen turvallisuudesta täältä.

St1 Mastercardin voi liittää osaksi erilaisia mobiilipalveluita, esimerkiksi Apple Payhin. Mobiilipalveluiden kautta voit maksaa kortilla ostoksia puhelimen NFC-ominaisuutta käyttäen. Mobiilimaksuina voit tehdä kontaktittomasti myös yli 50 €:n suuruisia tapahtumia.

St1 Mastercardillesi on asetettu vuorokausikohtainen osto- ja käteisnostoraja sekä internet-ostoraja. Kortin käyttöaluetta pystyy myös rajaamaan. Oletusarvoisesti kortti käy maksuvälineenä koko maailmassa, mutta voit rajata käyttöalueeksi esimerkiksi Euroopan tai vain Suomen.  Jos haluat muuttaa arvoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Arvojen muuttaminen on mahdollista myös St1 Way -sovelluksesta käsin. Lue lisää korttiturvallisuudesta täältä.

Kenelle maksupalvelu myönnetään?

St1 Maksutili, St1 Mastercard ja maksutiliin liittyvä tililuotto voidaan myöntää henkilölle, joka on täysi-ikäinen ja jolla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen osoite Suomessa. Henkilön on omistettava myös suomalainen tai ruotsalainen matkapuhelinliittymä, eikä liittymä saa olla prepaid-liittymä. Henkilöllä tulee olla haettuun tililuottoon nähden riittävät säännölliset tulot, eikä maksuhistoriassa saa olla rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä.

Asiakkaan ja St1 Financen välinen sopimus syntyy, kun St1 Finance hyväksyy asiakkaan hakemuksen. Asiakas saa sopimusta tehdessään hyväksyttäväkseen St1 Finance Oy:n maksupalvelujen käyttöehdot, turvaohjeen, vakiomuotiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot sekä hinnaston. Koko sopimuskokonaisuus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 

St1 Financella on oikeus olla myöntämättä luottoa perustelematta. St1 Finance voi myös vaatia asiakkaalta lisätietoja ennen luoton myöntämistä. Asiakas, jolle on myönnetty jatkuvaa tililuotto, on velvollinen ilmoittamaan St1 Financelle muutoksista varallisuusasemassaan tai tiedoissaan ja huolehtimaan siitä, että hänen yhteystietonsa ovat ajan tasalla.

Todellinen vuosikorko

St1 Maksutiliin liitetyn tililuoton todellinen vuosikorko ja maksettava kokonaismäärä lasketaan olettaen, että luottomäärä on 1 500 euroa, luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kerralla kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Käytettäessä tililuottoa St1 Mastercardilla luoton korko on 3 kk euribor + 12 % ja tilinhoitopalkkio 3,0 €/kk. Todellinen vuosikorko on 16,91 % ja maksettava kokonaismäärä on 1 630,79 €, korot ja kulut yhteensä 130,79 € (Euribor 3/2022) edellä mainituilla oletuksilla. Asiakkaan käyttäessä St1 Mastercard -tililuottoa St1/Shell-asemilla vähintään kerran laskutuskauden aikana tilinhoitomaksua ei veloiteta. Tällöin todellinen vuosikorko on 12,09 % ja maksettava kokonaismäärä on 1 594,79 €, korot ja kulut yhteensä 94,79 € (Euribor 3/2022).

Tilaa e-lasku verkkopankissasi

E-laskun voit tilata verkkopankissasi. Löydät St1 Mastercardin e-laskutilauslomakkeen nimellä St1 Finance Oy.  Tilausta varten tarvitset St1 Mastercard -laskultasi löytyvän luottotilisi viitenumeron/e-laskutunnuksen. Jos haluat asettaa e-laskun automaattiseen veloitukseen niin, että maksat laskun vähimmäislyhennyksen (10 % tai 25 €) sijaan aina koko laskun loppusumman, soitathan asiakaspalveluumme laskun vähimmäislyhennyserän muuttamiseksi.