St1 Mastercard

Parhaat edut kanta-asiakkaille

St1:n kanta-asiakkaana tankkaat St1 Mastercardilla aina edullisemmin. Etu vaihtelee ajankohdan mukaan. 

Maksutapaetusi marraskuussa -3 snt/l

9.10.-3.12. Edut
Formula Dog mini 1€ HelmiSimpukoista sekä
2 Perfect Premium-autopesua yhden hinnalla Perfect-pesuasemilta! Edut saat näyttämällä ja käyttämällä korttia kassalla.

Saat kortin heti käyttöösi

  1. Lataa St1 Way -sovellus.
  2. Hae St1 Mastercardia.
  3. Hyödynnä etu heti näyttämällä St1 Way -sovellukseen tullutta korttia kassalla.

Huom! Postin lakko vaikuttaa korttien ja laskujen toimitusaikoihin

St1 Mastercard

St1 Mastercardilla kanta-asiakkaalle heti etua
Tilinhoitomaksu 0€/kk*
Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa
Maksa osissa
Maksa helposti ja turvallisesti Apple Paylla
Maksa laskusi helposti e-laskulla

Ryhdy kanta-asiakkaaksi ja säästä!

Hae St1 Mastercardia St1 Way -sovelluksen kautta: saat uuden St1 Mastercardisi luottopäätöksen hetkessä. Kanta-asiakkaana pääset hyödyntämään maksutapaetua St1- ja Shell-asemilla saman tien, kun näytät St1 Way -sovellukseen tullutta korttia kassalla tai mobiilitankkaat sovelluksen kautta.

Maksutapaetu vaihtelee ajankohdan mukaan ja se on aina vähintään -0,5 snt/l. 

*St1 Mastercardissa ei ole kuukausittaista tilinhoitomaksua, kun käytät sitä vähintään kerran kuukaudessa sovelluksessa tai St1- tai Shell-asemalla. Muutoin tilinhoitomaksu on 3€/kk. Kuukautena jona et käytä korttia ollenkaan ei myöskään tule tilinhoitomaksua.

 

lataa-st1-way-sovellus

Lataa ilmainen sovellus nyt

St1 Way -sovellus on ilmainen ja on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovellus löytyy tällä hetkellä suomenkielisenä, englanninkielisenä ja ruotsinkielisenä. Mobiilimaksaminen toimii aluksi St1- ja Shell express -automaattiasemilla ja myöhemmin myös palvelevilla St1- ja Shell-asemilla Suomessa. St1 Way -sovellus toimii seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa: iOS 11 (iPhone 5S tai uudempi) ja Android 5.0 tai uudempi.

Tilaa e-lasku verkkopankissasi

E-laskun voit tilata verkkopankissasi. Löydät St1 Mastercardin e-laskutilauslomakkeen nimellä St1 Finance Oy.  Tilausta varten tarvitset St1 Mastercard -laskultasi löytyvän luottotilisi viitenumeron/e-laskutunnuksen. Jos haluat asettaa e-laskun automaattiseen veloitukseen niin, että maksat laskun vähimmäislyhennyksen (10 % tai 25 €) sijaan aina koko laskun loppusumman, soitathan asiakaspalveluumme laskun vähimmäislyhennyserän muuttamiseksi.

Miksi hakea St1 Mastercardia?

St1 Asiakasohjelman jäsenenä ja St1 Mastercardin omistajana saat monia vaihtuvia etuja. St1 Mastercardia on helppo ja nopea hakea St1 Way -sovelluksen kautta. Hyväksytystä hakemuksesta saat kortin välittömästi käyttöösi mobiilisti St1 Way -sovelluksessa. St1 Mastercard on kuukausimaksuton kortti aktiivisille St1- ja Shell-asiakkaille.

Kansainvälinen maksukortti

St1 Mastercard on kansainvälinen maksukortti, joka käy maksuvälineenä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Kortilla voi maksaa kaikissa Mastercard-tunnuksella varustetuissa myyntipisteissä ja verkkokaupoissa. St1 Mastercardilla voit nostaa rahaa kotimaisista käteisautomaateista sekä ulkomailla Mastercard-tunnuksella merkityistä automaateista. Käteisnostoista perittävät maksut ovat nähtävissä palveluhinnastossamme. Huomaathan, että voit tehdä käteisnostoja kolmen kuukauden kuluttua asiakkuutesi alkamisesta edellyttäen, että olet noudattanut maksupalvelun ehtoja.

St1 Mastercardin hakeminen

St1 Mastercardia haetaan St1-sovelluksen kautta. Toimi näin: hae sovellusta St1 Way -nimellä sovelluskaupasta, liity St1-asiakasohjelmaan, rekisteröi itsellesi maksupalvelu ja hae tililuottoa sekä St1 Mastercard -korttia. Hyväksytystä hakemuksesta saat sovellukseen ilmoituksen ja sovellukseen liitetään maksutili, haettu tililuotto sekä maksukortti, joka on heti valmiina käyttöön esimerkiksi mobiilimaksuihin. Ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sinulle lähetetään maksupalvelun tililuoton sopimus, ehdot, hinnasto, turvaohje sekä eurooppalaiset vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot. Tämän jälkeen saat noin kahden viikon kuluessa fyysisen korttisi ja tunnusluvun erillisinä lähetyksinä postitse. Lue täältä ohjeet asiakkaaksi ryhtymisestä.

Kortin ominaisuudet

St1 Mastercardilla on lähimaksuominaisuus, jota käyttämällä maksutapahtuma voidaan suorittaa näppäilemättä kortin tunnuslukua. Lähimaksua voidaan käyttää alle 50 €:n ostoksissa viemällä kortti maksupäätteen lähelle muutaman sentin päähän ja pitämällä korttia hetken paikoillaan. Maksupääte ilmoittaa onnistuneesta veloituksesta valo- ja äänimerkillä.

Kortin lähimaksuominaisuus aktivoituu ensimmäisen kortilla maksetun ostoksen yhteydessä. Aseta kortti maksun yhteydessä maksupäätteeseen ja hyväksy ostos tunnusluvullasi. Tämän jälkeen lähimaksuominaisuus on käytettävissäsi. Voit lukea lisää lähimaksusta ja sen turvallisuudesta täältä.

St1 Mastercardin voi liittää osaksi erilaisia mobiilipalveluita, esimerkiksi Apple Payhin. Mobiilipalveluiden kautta voit maksaa kortilla ostoksia puhelimen NFC-ominaisuutta käyttäen. Mobiilimaksuina voit tehdä kontaktittomasti myös yli 50 €:n suuruisia tapahtumia.

St1 Mastercardillesi on asetettu vuorokausikohtainen osto- ja käteisnostoraja sekä internet-ostoraja. Kortin käyttöaluetta pystyy myös rajaamaan. Oletusarvoisesti kortti käy maksuvälineenä koko maailmassa, mutta voit rajata käyttöalueeksi esimerkiksi Euroopan tai vain Suomen.  Muut oletusarvot saat asiakaspalveluun. Jos haluat muuttaa arvoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Myöhemmin arvojen muuttaminen on mahdollista myös St1 Way -sovelluksesta käsin. Lue lisää korttiturvallisuudesta täältä.

Kenelle maksupalvelu myönnetään?

St1 Maksutili, St1 Mastercard ja maksutiliin liittyvä tililuotto voidaan myöntää henkilölle, joka on täysi-ikäinen ja jolla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen osoite Suomessa. Henkilön on omistettava myös suomalainen tai ruotsalainen matkapuhelinliittymä, eikä liittymä saa olla prepaid-liittymä. Henkilöllä tulee olla haettuun tililuottoon nähden riittävät säännölliset tulot, eikä maksuhistoriassa saa olla rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä.

Asiakkaan ja St1 Financen välinen sopimus syntyy, kun St1 Finance hyväksyy asiakkaan hakemuksen. Asiakas saa sopimusta tehdessään hyväksyttäväkseen St1 Finance Oy:n maksupalvelujen käyttöehdot, turvaohjeen, vakiomuotiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot sekä hinnaston. Koko sopimuskokonaisuus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. 

St1 Financella on oikeus olla myöntämättä luottoa perustelematta. St1 Finance voi myös vaatia asiakkaalta lisätietoja ennen luoton myöntämistä. Asiakas, jolle on myönnetty jatkuvaa tililuotto, on velvollinen ilmoittamaan St1 Financelle muutoksista varallisuusasemassaan tai tiedoissaan ja huolehtimaan siitä, että hänen yhteystietonsa ovat ajan tasalla.

Todellinen vuosikorko

St1 Maksutiliin liitetyn tililuoton todellinen vuosikorko ja maksettava kokonaismäärä lasketaan olettaen, että luottomäärä on 1 500 euroa, luottoaika on yksi vuosi ja luotto on nostettu kerralla kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 12 saman suuruisena eränä kuukauden välein. Käytettäessä tililuottoa St1 Mastercardilla luoton korko on 3 kk euribor + 12 % ja tilinhoitopalkkio 3,0 €/kk. Todellinen vuosikorko on 17,17 % ja maksettava kokonaismäärä on 1632,67 €, korot ja kulut yhteensä 132,67 € (Euribor 03/2019) edellä mainituilla oletuksilla. Asiakkaan käyttäessä St1 Mastercard -tililuottoa St1/Shell-asemilla vähintään kerran laskutuskauden aikana, ei häneltä veloiteta tilinhoitomaksua. Tällöin todellinen vuosikorko on 12,34 % ja maksettava kokonaismäärä on 1596,67 €, korot ja kulut yhteensä 96,67 € (Euribor 03/2019).

kuinka-ryhdyn-asiakkaaksi

Kuinka ryhdyn St1 Financen asiakkaaksi?

Asiakkaaksemme pääset lataamalla St1 Way -sovelluksen. Sovelluksen kautta voit hakea St1 Financen tarjoamaa maksupalvelua, tililuottoa ja siihen liittyvää St1 Mastercardia. Sovellukset löydät Google Play:stä tai AppStoresta.