Maksutili

St1 Maksutili

St1 Financen asiakkaana sinulla on käytössäsi St1 Way -sovellus, jossa on St1 Maksutili ja tiliin liitetty St1 Mastercard sekä haettu tililuotto. St1 Maksutili on tili, jolta teet maksutoimeksiannot. Tiliin voidaan liittää maksukortti sekä siihen voidaan hakea luottorajaa. Lue lisää St1 Mastercardista tai jatkuvasta tililuotosta.

Tilitapahtumien seuranta

Oman St1 Maksutilisi tapahtumia voit seurata St1 Way -sovelluksen kautta. Sovelluksesta näet tapahtuman perustiedot eli ostopäivämäärän, ostopaikan sekä tapahtuman summan. Jos huomaat tililläsi tapahtumia, joita et ole itse tehnyt, kortilla tehdyt ostokset on veloitettu useampaan kertaan tai tapahtumissa on muuten epäselvyyttä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tutustu korttireklamaation tekemiseen tästä.

st1-mastercard

ST1 MASTERCARD

Hanki kansainvälinen maksukortti

Kortilla voi maksaa kaikissa Mastercard-tunnuksella varustetuissa myyntipisteissä ja verkkokaupoissa. St1 Mastercardilla voit nostaa rahaa kotimaisista käteisautomaateista sekä ulkomailla Mastercard-tunnuksella merkityistä automaateista. Huomaathan, että voit tehdä käteisnostoja kolmen kuukauden kuluttua asiakkuutesi alkamisesta edellyttäen, että olet noudattanut maksupalvelun ehtoja.