Nu kan du ansöka St1 Mastercard även på webben!

Läs mer

Produkter & Tjänster

ST1 MASTERCARD

Betalningsförmån för varje tankad liter

Som St1 stamkund och med St1 Mastercard får du nu 2,5 cnt betalningsförmån för varje tankad liter. Det flexibla St1 Mastercard är ett mångsidigt och säkert betalkort, som du enkelt använder såväl i Finland som i utlandet. Du kan även köpa på nätet och betala kontaktlöst. Kontantuttag är möjliga vid alla uttagsautomater försedda med en Mastercard-symbol. Observera att du kan göra kontantuttag tre månader efter att ditt kundförhållande har börjat, förutsatt att du har följt betaltjänstens villkor. St1 Mastercard kan även anslutas till flera applikationer för mobilbetalning.

BETALKONTO

St1 Betalkontot gör vardagen lättare

Till St1 Betalkontot kan du ansluta ett St1 Mastercard -betalkort. Med St1 Way-appen kan du enkelt ansöka om fortgående kontokredit.

KONTOKREDIT

En kontokredit ansluten till St1 Betalkonto innebär flexibla betalningar och underlättar vardagen

En mångsidig kredit just för dina behov för alla livssituationer. Bekanta dig med våra olika alternativ och ansök om fortgående kontokredit med St1 Way-appen. Du kan ansöka om kredit från 500 € till 10 000 €. Ansökan gör du enkelt med St1 Way-appen och du ser kreditbeslutet i din telefon omedelbart. Om din ansökan godkänns laddas St1 Mastercard -uppgifterna genast ner i appen och du kan omedelbart använda kortet för nätbetalningar.

St1 Mastercard

Ansök om St1 Mastercard

Bästa förmåner för stamkunder

Som St1 stamkund och med St1 Mastercard får du betalningsförmån för varje tankad liter!  Du ansluter dig som stamkund då du beställer ett St1 Mastercard med St1 Way-appen.

app-in-hand

Ladda ner den kostnadsfria appen nu

St1 Way-appen är en enkel applikation för betalning. Med St1 Way-appen kan du ansöka om St1 Finance betaltjänst, kontokredit och om ett St1 Mastercard betalkort.

Nyheter och pressmeddelanden

Läs mer

Hur kan vi hjälpa?

Spärrtjänst

0800 131 031

betjäningstid må-sö 24/7

Kundservice

0800 131 031

kundservice.finance@st1.fi

betjäningstid må-fre 8-16

Allmänna frågor

Vi har samlat vanliga frågor på ett ställe för att du möjligast enkelt skall kunna hitta svaret på din fråga.

LÄS MER